sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Jalokiviterapia


Jalokiviterapia



Akaatti

Akaatin ominaisuudet:
Sininen pitsiakaatti rauhoittaa, viilentää, kohottaa ajatuksia ja nostaa henkisen inspiraation korkeille värähtelyille. Vaikuttaa kurkku-, kolmas silmä- ja pääälakichakroihin ja saattaa nämä sopusointuun. Auttaa reumaan ja luuston epämuodostumiin, vahvistaa luustoa, parantaa murtumia, vaikuttaa myönteisesti hermoston tukkeumiin, auttaa kapillaariverisuonia ja pernaa. Eliksiiri parantaa aivonesteen tasapainoa.
Vaaleanpunainen akaatti lisää vanhemman ja lapsen välistä rakkautta.
Akvamariini

Akvamariinin ominaisuudet:Hyvä kivi parantamiseen, vähentää stressiä, nopeuttaa mielen toimintaa, terävöittäää älyä, selkeyttää tukkiutunutta kommunikaatiota ja kurkkuchakraa. Suodattaa aivoihin saapuvaa informaatiota ja auttaa tunnetilojen tulkintaa. Auttaa pelkoon, lisää herkkyyttä ja luovuuttaa edistää intuitiota ja henkistä tietoisuutta. Suojaa auraa ja tasapainottaa chakroja. Sopii arvosteluun taipuvaisille ihmisille ja kannustaa vastuuseen omista teoista. Parantaa rauhasia ja kipeän kurkun, vahvistaa puhdistuselimiä, maksaa, pernaa ja munuaisia, auttaa hampaita, leukaa, silmiä, kurkkua ja vatsaa.
Ametisti

Ametistin ominaisuudet: Voimakas suojelija ja parantaja, lisää psyykkisiä kykyjä ja avartaa henkistä tietoisuutta, stimuloi kurkkuchakraa, puhdistaa auraa, muuntaa negatiivista energiaa, rauhoittaa mielen, auttaa meditoidessa ja visualisoidessa. Ametisti torjuu psyykkisen hyökkäyksen, lievittää vihaa, raivoa , pelkoa ja vastenmielisyyttä. Jalokivi auttaa omaksumaan uusia ideoita ja ymmärtämään syy-yhteyksiä. Ametisti lisää epäitsekkyyttä ja ruusukvartsi voimistaa tätä vaikutusta. Kivi tukee mielenrauhaa, lievittää emotionaalista ja fyysistä kipua, lisää hormonien tuotantoa, vahvistaa puhdistuselimiä ja verenkiertoa, rauhoittaa hermoja, kokoaa hajanaista energiaa, auttaa unettomuuteen, kuuloa, sisäerityselimiä, ruoansulatuselimistöä, sydäntä ja solujen tasapainoa. Käytä koko kehon alueella, etenkin kurkun ja rinnan päällä .
Aventuriini

Aventuriinin ominaisuudet: Lisää luovuutta, tuo vaurautta. Poistaa negatiiisuutta, tasapainottaa yin-yang-energioita. Auttaa näkemään vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Lisää lapsen kasvua ensimmäisen seitsemän vuoden aikana. Parantaa kilpirauhasta ja hermostoa. Tasapainottaa verenpainetta. Jalokivitipat parantavat ihoa.
Fluoriitti

Fluoriitin ominaisuudet: Suojeleva kivi, etenkin psyykkisellä tasolla. Suojaa tietokoneella työskentelystä ja elektromagneettisesta säteilystä johtuvalta stressiltä. Auttaa fyysista ja mentaalista koordinaatiokykyä, suojaten mielen sekavyydelta, lisäten keskittymiskykyä. Maadoittaa ja integroi henkisiä energioita. Tuo puolueettomuutta. Parantaa intuitiivisia voimia. Hyväksi hampaille, soluille ja luille, korjaa DNA:ta. Auttaa artriittiin ja reumatismiin.
Granaatti

Granaatin ominaisuudet: Granaatin ominaisuudet: Energisoi ja revitalisoi, tasapainottaa energiaa, tuo mielenrauhaa, selkeyttä ja tyyneyttä. Granaatti aktivoi muita kiviä. Jalokivi puhdistaa negatiivista chakraenergiaa, inspiroi rakkautta, stimuloi kundalinienergian kontrolloitua nousua. Granaatti parantaa selkärangan ja solujen häiriöitä, auttaa verta, sydäntä ja keuhkoja, uudistaa dna:ta sekä auttaa vitamiinien ja mineraalien imeytymistä. Punainen granaatti edustaa rakkautta ja sydänenergiaan virittyneenä revitalisoi tunteita sekä lisää seksuaalisuutta. Granaatti kontrolloi vihaa, etenkin itseä kohtaan. Käytä korvissa, sormessa tai sydämen päällä. Edellisten elämien muistamista auttaa granaatti kolmannen silmän päällä.
Helmi

Helmen ominaisuudet:
Jade

Jaden ominaisuudet: Rauhoittaa hermostoa, kanavoi intohimoa rakentavilla tavoilla ja harmonisoi ihmissuhteita. Jade on puhtauden, tyyneyden ja selkeyden symboli. Kivi lisää rakkautta ja vapauttaa negatiivisista ajatuksista rauhoittaen mieltä. Suojeleva kivi, joka tuo harmoniaa. Unikivi, joka auttaa tunteiden vapauttamista unien kautta. Jade hoitaa etenkin munuaisia, poistaa myrkkyjä, sitoo uudelleen solukkoja ja luustoa sekä auttaa tikkejä parantumaan.
Jasper

Jasperin ominaisuudet: Vahvistaa ja ravitsee. Tuo mielenrauhaa ja eheyttä, suojelua ja maadoittumista. Lisää nopeaälyisyyttä, organisoimiskykyä ja auttaa saattamaan projektit valmiiksi. Yhdistää chakroja, auttaa shamaanimatkoilla ja unien muistamista.
Ioliitti

Ioliitin ominaisuudet: Auttaa raha-asioissa. Viikinkien käyttämä kivi.
Kalsedoni

Kalsedonin ominaisuudet: Ystävyyden kivi, lisää ryhmän vakautta, luo tasapainoa, vähentää vihamielisyyttä ja lisää hyväntahtoisuutta. Kivi lisää fyysistä energiaa, tasapainottaa kehoa, tunteita, mieltä ja henkeä, vapauttaa epäröinnistä ja auttaa rakentavaa sisäistä harkintaa. Luo avoimen persoonallisuuden ja auttaa avautumaan. Kalsedoni absorboi ja hajottaa negatiivisia energioita, puhdistaa, myös avoimia haavoja, lisää äidinvaistoa ja maidoneritystä, auttaa mineraalien imeytymistä ja vähentää mineraalien kertymistä verisuoniin. Auttaa dementiaan ja seniiliyteen.
Karneoli

Karneolin ominaisuudet: Maadoittaa ja ankkuroi vallitseviin olosuhteisiin. Poistaa kuolemanpelkoa, tuoden elämän syklien hyväksyntää. Parantaa analyyttisiä kykyjä ja kirkastaa havainnointia. Motivoi menestykseen liike-elämässä, auttaa tekemään myönteisiä ratkaisuja elämässä ja poistaa apatiaa. Puhdistaa ulkoisista ajatuksista meditoidessa. Parantaa eteeristä kehoa, suojaa raivolta ja vastenmielisyydeltä. Puhdistaa muita kiviä. Vaikuttaa naisten lisääntymiselimistöön lisäten hedelmällisyyttä. Parantaa alaselkää, reumatismia, artriittia, ja masennusta. Hyvä dramaattisiin hankkeisiin. Aktivoi alempia chakroja. Lämmittää ja energisoi. Käytä kaulalla tai vyössä. Karneolia on käytetty koruissa esihistoriallisista ajoista. Egyptiläiset arvostivat karneolia, ja sitä käytettiin esim. faarao Tutankhamonia esittävissä kuvissa. Egyptiläisille karneoli symboloi elämää. Persiassa karneolin uskottiin suojaavan sairauksilta sekä käärmeiden ja hyönteisten puremilta.
Kissansilmä

Kissansilmän ominaisuudet: Lisää itseluottamusta, onnea, mielenrauhaa ja hyvää onnea. Maadoittvaa, parantaa intuitiota, suojaa auraa negatiiviselta energialta. Parantaa silmäsairauksia ja yönäköä. Helpottaa hermoista johtuvaa päänsärkyä ja kipua kasvoissa. Suojaa pahalta silmältä ja äkkihyökkäykseltä.
Kunziitti

Kunziitin ominaisuudet:Henkinen kivi, luo rakastavia ajatuksia ja kommunikaatiota. Säteilee rauhaa ja yhdistää universaaliin rakkauteen. Torjuu kielteisyyttä. Saa aikaan syvän meditaatiivisen tilan ja edistää luovuutta. Poistaa esteitä tieltä, auttaa itseilmaisua, poistaa emotionaalisia rasitteita. Sallii tunteiden vapaan ilmaisun. Auttaa sopeutumaan paineisiin ja parantaa mieltä. Aktivoi sydänchakraa sekä tasapainottaa sen kurkkuchakran ja kolmannen silmän kanssa. Suojaa ei-halutuilta energioilta ja torjuu aurasta siihen kiinnittyneitä mentaalisia vaikutteita ja entiteettejä. Vahvistaa verenkiertoelimistöä ja sydänlihasta. Käytä chakran päällä
Kuukivi

Kuukiven ominaisuudet: Uusien alkujen kivi, joka liittyy Kuuhun ja intuitioon. Rauhoittaa emotionaalisesti, parantaa tunteiden tasapainoa ja vähentää ylireagointia. Reflektoiva, tuo tietoisuuteen alitajuisen, lisää intuitiota ja empatiaa. Feminiininen kivi, joka on yhdistetty psyykkisiin kykyihin ja puhdistumiseen. Voimakas vaikutus kuukautiskiertoon, parantaa nestetasapainoa, virittää biorytmiseen kelloon. Parantaa ruoansulatuskanavaa, auttaa ravintoaineita imeytymään ja poistaa myrkkyjä. Auttaa hiusten, ihon , silmien ja lihaksikkaiden elinten surkastumiseen. Käytetty pms-vaivoihin, hedelmöittymiseen, raskauden ja synnytyksen aikana.
Labradoriitti

Labradoriitin ominaisuudet: Suojeleva kivi, torjuu ei-haluttuja energioita aurasta ja estää voimien menetystä. Saattaa sopusointuun fyysiset ja eteeriset kehot kohottaa tietoisuutta, maadoittaa henkisiä voimia kehoon. Yhdistää intellektin intuitioon. Auttaa saavuttamaan henkisen tarkoituksen. Auttaa silmiä ja aivoja, vapauttaa stressistä ja parantaa aineenvaihduntaa. Käytä ylemmällä sydänchakralla .
Lapis lazuli

Lapis lazuli ominaisuudet: Suojelun ja valaistumisen kivi, auttaa unien kanssa työskentelyä ja kehittää henkisiä kykyjä. Auttaa vapautumaan nopeasti stressistä tuoden syvää rauhaa. Voimakas ajatusten voimistaja stimuloi mielen ylempiä toimintoja sekä lisää objektiivisuutta ja selkeyttä. Edistää luovuutta ja inspiraatiota. Luo yhteyden suojelusenkeliin. Harmonisoi fyysisiä, emotionaalisia, mentaalisia ja henkisiä tasoja. Vähentää kipua ja migreeniä, auttaa voittamaan masennuksen Hyödyllinen hengityselimistölle, kurkulle, puhdistuselimille, luuytimelle, kilpirauhaselle ja immuunipuolustukselle. Parantaa kuulon. Puhdistaa veren lisää immuniteettia auttaa unettomuuteen ja huimaukseen. Käytä kurkun päällä tai aseta otsalle.
Malakiitti

Malakiitin ominaisuudet: Muutoksen kivi . Tuo esiin syviä kivun ja vastenmielisyyden tunteita, katkaisee ei-haluttuja siteitä ja toimimattomia käytösmalleja. Puhdistaa ja aktivoi chakroja, selkeyttää tunteita ja vapauttaa negatiivisista kokemuksista. Yhdessä atsuriitin kanssa auttaa visualisoimista ja henkistä näkökykyä. Lisää vastuuntuntoa omista teoista, ajatuksista ja tunteista. Absorboi plutonium-saastetta ja suojaa säteilyltä . Parantaa astmaa, reumaa, murtumia, niveltulehduksia, kasvaimia ja syöpää. Korjaa DNA:ta ja solujen rakennetta sekä parantaa immuniteettia.
Meripihka

Meripihkan ominaisuudet: Tuo viisautta, tasapainoa, kärsivällisyyttä ja lisää epäitsekkyyttä. Hyvä parantaja, poistaa sairautta kehosta, auttaa kudosten uusiutumista, parantaa hermostoa ja auttaa parantamaan itseä. Jalokivitipat ovat antibioottisia. Auttaa stressiin ja neutralisoi negatiivista energiaa. Puhdistaa ympäristöä, kehoa, mieltä ja henkeä. Auttaa masennukseen, muistia ja päätöksentekoa. Parantaa kurkkuchakraa, munuaisia ja virtsarakkoa. Käytä kaulalla tai ranteella.
Obsidiaani

Obsidiaani ominaisuudet: Suojeleva kivi, torjuu negatiivisuutta. Muuntaa negatiivisia ympäristön energioita ja hajottaa ei-rakastavia ajatuksia. Hyvin suoraan vaikuttava, tuo asioita pintaan muunnettavaksi. Parantaa itsehillintää. Auttaa luopumaan menneestä ja vanhoista tavoista. Maadoittaa peruschakraa, säilyttää tasapainon muutoksien aikana. Musta obsidiaani vahvistaa profetia-kykyä. Käytetty shamaani -seremonioissa fyysisestä sairaudesta parantamiseen.
Onyksi

Onyxin ominaisuudet: Voimaa-antava, hyödyllinen, suotuisa vaikutus vaikeina ja hämmentävinä aikoina. Keskittää ja yhdistää korkeampaan voimaan, lisää elinvoimaa, tarmoa, päättäväisyyttä, sitkeyttä, kestävyyttää ja auttaa tekemään viisaita päätöksiä,. Auttaa oppimista, antaa omanarvontuntoa ja itsevarmuutta, helpottaa ympäristöön sopeutumista. Mentaalisesti vahvistava, auttaa pelkoihin ja huoliin, tuo esiin ja integroi dualiteetteja. Hyvä hampaille, luille, luuytimelle, verisairauksiiin sekä jaloille. Myönteinen vaikutus huumeista johtuviin ongelmiin. Käytä kehon vasemmalla puolella.
Opaali

Opaali ominaisuudet: Lisää kosmista tietoisuutta ja dynaamista luovuutta. Rakkautta ja intohimoa. Tuo näkyjä. Lojaalisuus, uskollisuus ja spontaanius. Korostaa ominaisuuksia. Emotionaalisesti vakauttava. Parantaa Parkinsonin tautia. Vahvistaa muistia, hoitaa tulehduksia ja kuumeita, puhdistaa verta ja munuaisia. Säätelee insuliinitasoa. Auttaa synnytyksessä.
Peridootti

Peridootin ominaisuudet: Auran ja fyysisen kehon sekä mielen puhdistaja. Vapauttaa negatiivisista kaavoista ja värähtelyistä, lisää selkeyttä ja hyvinvointia. Puhdistaa ja neutralisoi myrkkyjä kaikilla tasoilla. Näkyjen kivi, tuo ymmärrystä kohtalosta ja tarkoituksesta, hyödyllinen etenkin parantajille. Avaa ja puhdistaa sydän- ja solar plexus- chakroja, säätelee elämän kiertokulkua. Vähentää mustasukkaisuutta, kateutta ja vihaa, auttaa stressiin, motivoi kasvuun ja tarpeellisiin muutoksiin. Virkistävä vaikutus, parantaa ja vahvistaa. Käytetty sydämen, keuhkojen, sappirakon, ruoansulatuskanavan ja mahahaavojen hoitamiseen sekä silmien vahvistamiseen. Auttaa synnytyksessä supistuksia. Käytä kaulassa.
Rhodoniitti

Rhodoniitin ominaisuudet: Maadoittaa, tasapainottaa yingiä ja yangia, saavuttaa korkeimman potentiaalin. Jalokivi auttaa näkemään asian kummatkin puolet. Stimuloi, puhdistaa ja aktivoi sydänchakraa, tasapainottaen fyysisiä ja mentaalisia energioita. Hoitaa rakkautta. Hyödyllinen traumaan. Lisää itsevarmuuttaa ja vähentää hämmennystä. Vaikuttaa myönteisesti luiden kasvuun ja kuuloelimiin, hienosäätää äänivärähtelyjä. Auttaa emfysemaan, nivelten tulehduksiin ja reumaan. Aktivoi käpylisäkettä ja tuo intuitiivista ohjausta.
Rutiilikvartsi

Rutiilikvartsin ominaisuudet: Auttaa ongelman syyn ymmärtämisessä ja astraalimatkustamisessa. Absorboi elohopeaa kehosta. Korottaa kvartsin värähtelyä. Etenkin ei-fyysiseen tasapainon saavuttamiseen.
Ruusukvartsi

Ruusukvartsin ominaisuudet:Rakkaus, sydämen parantaminen, rauhoittaa, parantaa sisäisesti, vapauttaa ilmaisemattomia tunteita, avaa sydänchakraa, parantaa sydämen ja sisäistetyn kivun, auttaa vastaanottamaan rakkautta, vahvistaa omanarvontuntoa ja itseluottamusta, opettaa rakastamaan itseään, rohkaisee anteeksiantamiseen ja hyväksymiseen. Vaikuttaa myönteisesti fyysiseen sydämeen ja verenkiertoon, lisää hedelmällisyyttä, parantaa palovammat ja rakkulat. Käytä sydämen päällä.
Sardonyksi

Sardonyksin ominaisuudet: Yhdistetty voimaan ja suojelukseen. Vahvuutta ja elinvoimaa, lisää itsehillintää. Voi tuoda pysyvän onnen ihmissuhteessa, vetää puoleensa ystäviä ja nostaa masennuksesta. Parantaa keuhkoja ja luita.
Sitriini

Sitriinin ominaisuudet: Vaurauden kivi, joka vetää puoleensa varakkuutta ja menestystä, tuo onnea ja anteliaisuutta. Energisoi ja virkistää, lisää motivaatiota ja fyysistä energiaa, aktivoi luovuutta. Poistaa negatiivista energiaa, edistää sisäista rauhaa, tasapainottaa yingiä ja yangia, avaa solar plexus chakraa, stimuloi päälakichakraa, puhdistaa auraa ja yhdistää eteerisen kehon fyysisen kehon kanssa. Parantaa ruoansulatusta, kilpirauhasen tasapainoa ja verenkiertoa. Käytä sormessä tai kaulalla
Sodaliitti

Sodaliitin ominaisuudet: Yhdistää logiikan ja intuition, poistaa henkistä hämmennystä. Lisää rationaalista ajattelua, objektiivisuutta, totuutta, intuitiivisuutta, havaintokykyä ja tunteiden ilmaisemista kielellisesti. Rauhoittaa mieltä auttaen uuden tiedon vastaanottamisessa. Tuo emotionaalista tasapainoa. Auttaa ryhmätyöskentelyä. Tasapainottaa aineenvaihduntaa. Hyväksi puhdistuselimille, parantaa immuunipuolustusta, suojaa säteilyltä ja auttaa unettomuuteen.
Tiikerinsilmä

Tiikerinsilmän ominaisuudet:Suojeleva kivi, näyttää voiman ja vallan oikean käytön, auttaa saavuttamaan tavoitteita ja huomaamaan sisäisiä voimavaroja. Tuo selkeyttä suunnitelmiin. Ankkuroi muutoksen fyysiseen kehoon. Integroi aivopuoliskoja, tasapainottaa ying- ja yang-energiaa sekä energisoi kehoa. Lisää psyykkisiä kykyjä.
Topaasi

Topaasin ominaisuudet:Ohjaa energiaa, Rauhoittaa, parantaa, stimuloi, energisoi ja motivoi kohottaen energiaa. Kannustaa totuuteen ja anteeksiantoon. Tuo valoa tielle valoa ja saattaa yhteyteen sisäisten voimavarojen kanssa. Iloa ja anteliaisuutta, hyvää terveyttä. Puhdistaa auraa.
Turkoosi

Turkoosin ominaisuudet: Parantava ja suojeleva, mieltä kohottava vaikutus, lisää henkistä sopusointua. Puhdistaa ja poistaa negatiivista energiaa. Yhdistää maan ja taivaan energiat, parantaa hengen. Empaattinen ja tasapainottava. Auttaa itsensätoteuttamisessa, erinomainen luovaan ongelmanratkaisuun. Vahvistaa kehon meridiaaneja ja auraa sekä fyysistä ja henkistä immuunipuolustusta. Vähentää saastumista kaikilla tasoilla. Parantaa koko kehoa, etenkin silmiä
Turmaliini

Turmaliinin ominaisuudet: Puhdistava, muuntaa raskasta energiaa hienommiksi värähtelyiksi . Maadoittaa henkistä energiaa, puhdistaa chakroja ja muodostaa suojaavan kilven. Vähentää jännitystä ja auttaa selkärankaa. Tasapainottaa yin- ja yang-energioita, oikeaa ja vasenta aivopuoliskoa. Tuo inspiraatiota myötätuntoa, suvaitsevaisuutta ja vaurautta. Vihreä turmaliini avaa sydänchakraa, lisää myötätuntoa. Yksi voimakkaisista parantavista vihreistä kivistä, antaa tasapainoa. Muuntaa negatiivista energiaa positiiviseksi. Auttaa ongelmiin isähahmojen kanssa. Auttaa herbalismin opiskelua ja parantaa kasveja. Parantaa silmiä, sydäntä, kateenkorvaa, aivoja ja immuunipuolustusta. Auttaa painonpudotusta, puhdistaa ja vahvistaa hermostoa, auttaa krooniseen väsymykseen ja uupumukseen, nuorentaa ja inspiroi luovuuteen.
Chakrat

7.chakra, päälakichakra

kivet : ametisti, sitriini, kvartsi

tuoksu:laventeli, frankinsensi

väri: violetti, kulta, valkoinen

mantra: Om (aum)

symboli : tuhatlehtinen lootus

kehossa : aivot

ikävuodet: 43-49, 92-98


6.chakra, kolmas silmä

kivet: ametisti, sininen akaatti, sodaliitti, lapis lazuli,granaatti, fluoriitti, kunziitti, malakiitti

tuoksu: piparminttu, kataja, rosmariini

väri:indigonsininen, violetti
mantra: ksham

symboli :

kehossa : silmät, näkö

ikävuodet: 36-42, 85-91


5.chakra, kurkkuchakra

kivet: turkoosi, ametisti, akvamariini, sininen topaasi,kunziitti, meripihka

tuoksu: eukalyptus

väri: sininen
mantra: ham

symboli :

kehossa : kurkku, suu, keuhkot

ikävuodet: 29-35, 78-84


4.chakra, sydänchakra
kivet : ruusukvartsi, kunziitti, rhodoniitti, smaragdi, turmaliini, hematiitti

tuoksu: ruusu, ylang ylang

väri: vaaleanpunainen ja vihreä
mantra: yam

symboli :

kehossa : sydän, verenkierto

ikävuodet: 22-28, 71-77


3.chakra, solar plexus

kivet: sitriini, tiikerinsilmä, malakiitti, jasper

tuoksu: rosmariini, sitruuna,laventeli, eukalyptus

väri:keltainen
mantra: ram, Kunnioitan itseäni.

symboli :

kehossa : vatsa

ikävuodet: 14-21, 64-70, 113-119


2.chakra, sakraalichakra

kivet : kuukivi, helmi, karneoli, topaasi

tuoksu: ylang ylang, santeli

väri: oranssi
mantra: vam , Kunnioitan muita.

symboli :

kehossa : lisääntymiselimistö, munuaiset

ikävuodet: 7-13, 57-63, 106-112


1.chakra, peruschakra

ominaisuus : perusturvallisuus

kivet : punainen akaatti, hematiitti, jasper, granaatti, savukvartsi, obsidiaani, turmaliini, rhodoniitti

tuoksu: pelargonia

väri: punainen
mantra: lam

symboli :

kehossa : luusto , lihakset

ikävuodet: 0-6, 50-56, 99-105


Horoskooppimerkkien kivet

Oinas 22.3.-21.4.: karneoli, ametisti, akvamariini, sitriini, granaatti, jade, punainen akaatti, jasper, kunziitti, punainen turmaliini, topaasi

Härkä 22.4.-21.5.: topaasi, kunziitti, akvamariini, lapislazuli, malakiitti, ruusukvartsi, rhodoniitti, tiikerinsilmä, turmaliini

Kaksoset 22.5.-21.6.: akaatti, etenkin sininen akaatti, turkoosi, smaragdi, turmaliini, akvamariini, sitriini, rutiilikvartsi, topaasi, tiikerinsilmä

Rapu 22.6.-21.7.: kuukivi, helmi, meripihka, kalsedoni, punainen turmaliini, rhodoniitti

Leijona 22.7.-21.8.: kissansilmä, tiikerinsilmä, aurinkokivi, sitriini, meripihka, karneoli, granaatti, punainen akaatti, turmaliini, kunziitti, kvartsi, topaasi, turkoosi

Neitsyt 22.8.-21.9.: peridootti, malakiitti, sardonyksi, meripihka, sininen topaasi, karneoli, sitriini, smaragdi, granaatti, kuukivi, rutiilikvartsi, sodaliitti

Vaaka 22.9.-21.10.: ruusukvartsi, akvamariini, turmaliini, jade, kunziitti, lapislazuli, obsidiaani, kuukivi, peridootti, topaasi

Skorpioni 22.10-21.11.: ametisti, topaasi, malakiitti, granaatti,akvamariini, kunziitti, kuukivi, obsidiaani, turkoosi

Jousimies 22.11.-21.12.: topaasi, turkoosi, ametisti, lapis lazuli, sininen akaatti, kalsedoni, labradoriitti, granaatti, malakiitti, punainen turmaliini, savukvartsi, sodaliitti, topaasi, turkoosi

Kauris 22.12.-21.1.: onyksi, labradoriitti, malakiitti

Vesimies 22.1.-21.2.: akvamariini, ametisti, meripihka, fluoriitti, lanbradoriitti, kuukivi

Kalat 22.2.-21.3.: obsidiaani, kuukivi, ametisti, fluoriitti, akvamariini, sininen akaatti, labradoriitti, turkoosi

Korut Kaulakorut Riipukset Korvakorut Rannekorut SormuksetKellot Eteeriset öljyt Kristallikruunut Tiffany-lamput Tilaus
Ametisti verkkokauppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti