sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Jousimies

Astrologinen tulkinta
           


Jousimies

Jousimiehet ovat tunnettuja laajasta näkemyksestään, suvaitsevasta asenteestaan, vapautta rakastavasta filosofisesta asenteesta ja yleensä joviaalista hengestä. Kaikki nämä selvästi havaittavat ominaisuudet johtuvat merkin planetaarisesta hallitsijasta, laajenevasta ja ylevämielisestä Jupiterista, toivon, optimismin, itseluottamuksen ja anteliaisuuden lähteestä. Jupiterilla on taipumus arvostaa ylenpalttisuutta, sanonta vähemmän on enemmen ei päde häneen, parempi olla paljon ja antaa hieman mennä hukkaan. Jousimiehillä on lahja laajentaa kaikkea mihin ryhtyvät ja laittavat voimiaan. Mikään muu merkki ei ole yhtä hyvä julkisuuden saamisessa. Harva kykenee niin helposti tekemään pienestä asiasta innostuneisuudellaan tärkeältä vaikuttavan. Jousimiesten sydämet ja henget ovat suuria, heidän elämänasenteensa on liberaali ja anteeksiantava, tyylinsä värikäs ja meluisa, heidän intohimonsa elämään tarttuvaa.

Ylöspäin ampuva kentauri tähtää laajempaan näkemykseen ja pitää katseensa kiinni horisontissa. Jousimiehet suunnittelevat aina tulevaisuutta, ajattelevat suurempaa huomista ja eivätkä huolehdi nykyisestä. Heitä on siunattu hyvällä intuitiolla, mutta he voivat kärsiä hylätessään kriittisen analyysin jonkun negatiivisena näkemyksenä, vilpittömässä vakaumuksessaan että kaikki onnistuu lopulta hyvin. Jousimiehet eivät työskentele mielellään yksityiskohtien kanssa ja ovat tunnettuja luontaisesta suoruudestaan. He eivät voi olla kääntämättä kaikkea kohti kirkkaampaa valoa, etenkin jos näin saadaan enemmän väriä ja mielenkiintoisuutta. Tällainen hengen liikkuvuus, keveys ja eloisuus houkuttelee myönteisen vastauksen, mutta kuten kaikkien tulimerkkien Jousimiesten tulee välttää varomattomuutta. Merkin ongelmat johtuvat liian paljon ottamisesta, he hurmautuvat omaan innostuneisuuteensa niin että toimivat varomattomasti ja tavoittelevat näkemystä, joka ylittää todellisuuden rajat. Kohtalon heilahduksissa ja nuolissa Jousimieht pärjäävät paremmin kuin useimmat. Muuttuvana merkkinä he näkevät kaiken muutoksen mahdollisuutena stimulaatioon ja uudistuneeseen motivaatioon. 

Jousimiehet harvoin tunnustavat rajoituksia ja eivät ainakaan hyväksy niitä. He omaksuvat "elä ja anna elää"- filosofian, joka kavahtaa ahdasmielisyyttä. He tuntevat luonnollista vastenmielisyyttä kaikkea sovinnaista kohtaan ja nauravat pinnalliselle moraalille. Heissä on suorasukaisuuden elementti, ja yksi heidän huomattavimmista piirteistään on vaatimus hyväksyä heidät sellaisena kuin he ovat. Tärkeily ja sosiaaliset hienoudet eivät vaikuta heitä, kuten kaikki mikä vaikuttaa päällisin puolin korrektilta mutta olennaisesti vilpilliseltä. He kyseenalaistavat kaiken mahtailun huumorilla, suorasukaisella tarkkailulla ja järkkymättömällä puoluettomuudellla. Juuri kun kaikki vaikuttavat olevan valmiina ryhtymään kollektiiviseen itsensä onnitteluun ja teeskentelyyn, Jousimies on valmis puhkaisemaan kuplan tuskallisella muistutuksella totuudesta. Jousimiehen tyyli on suora, kiertelemätön ja hermostuttavan paikkansapitävä. 
 Kuuluisia Aurinko-Jousimiehiä:
Paavi Johannes XXIII, Spinoza, Kandinsky, Seurat, Toulouse-Lautrec, Diego Rivera, Puvis de Chavannes, Bouguereau, Saussure, William Blake, Claude Levi-Strauss, Chomsky, Jane Austen, Emily Dickinson, Mark Twain, Rainer Maria Rilke, Musset, Flaubert, Beethoven, Berlioz, Puccini, Maria Callas, Piaf, Sinatra, Tina Turner, Godard, Woody Allen, Spielberg, Walt Disney, Gianni Versace, Churchill. Franco, Pinochet, Eiffel, Nero, Anders Celsius, Henri Becquerel, Caroline Myss

Astrologinen tulkinta
           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti